Department of Information and Computing Sciences

Departement Informatica Onderwijs
Bachelor Informatica Informatiekunde Kunstmatige intelligentie Master Computing Science Game&Media Technology Artifical Intelligence Human Computer Interaction Business Informatics

Onderwijs Informatica en Informatiekunde

Vak-informatie Informatica en Informatiekunde

Capita selecta

Vakcode:INFOCS
Studiepunten:7.5 ECTS
Periode:Kan in elke periode op individuele basis
Timeslot:-
Deelnemers:tot nu toe 0 inschrijvingen
Rooster:De officiële roosters staan in MyTimetable
Docenten:
vormgroeptijdweekzaaldocent
coordinatie          Lennart Herlaar
Inhoud:Een Capita Selecta is een vak dat je op individuele basis doet bij een docent. Het kan gaan om een literatuurstudie, programmeerwerk, enz. Kortom: een project. Je moet als student zelf een onderwerp verzinnen en vervolgens een docent vinden die bereid is om zo'n Capita Selecta-vak te begeleiden.

Het vak kan alleen met een omvang van 7,5 studiepunten gevolgd worden. Voor de bachelor fase kan het vak op niveau 1, 2 of 3 gevolgd worden.

Let op: een bachelorstudent kan ten hoogste 1 project in het kader van Capita selecta in zijn programma opnemen, en wel in de profileringsruimte. Een masterstudent kan eveneens ten hoogste 1 project in het kader van Capita selecta in zijn programma opnemen, en behoeft daartoe de goedkeuring van de studieadviseur van zijn programma.

De docent dient aan de start van het Capita Selecta-vak een formulier in te vullen en aan de studentenadministratie te verstrekken. Op dit formulier wordt aangegeven welk niveau het vak heeft, om hoeveel studiepunten het gaat, wat de taken van de student zijn, enz. Dit formulier is digitaal beschikbaar (in Word).

Inspanningsverplichting voor aanvullende toets:Om aan de aanvullende toets te mogen meedoen moet de oorspronkelijke uitslag minstens 4 zijn.
wijzigen?