Vakaanbod 2011/2012 beschikbaar

Onderstaande mail met informatie over het vakaanbod in 2011/2012 en de sollicitatieronde voor studentenassistentschappen is gisteren naar alle studenten van Informatica en Informatiekunde verzonden.

===

[English text below]

Beste studenten informatica en informatiekunde,

Enkele korte mededelingen vanuit het onderwijsmanagement:

- Het vakaanbod voor 2011/2012 - inclusief timeslots - is gepubliceerd: ga naar de education page en selecteer het juiste jaar. Ook zijn de roosters voor periode 1 en 2 inmiddels beschikbaar. Vanaf vandaag is het mogelijk je via Osiris in te schrijven voor de vakken in periode 1 en 2.

- Binnen de bacheloropleiding Informatica is een curriculumwijziging doorgevoerd, met name vanwege de doorstroom van Gametechnologie-studenten naar het tweede jaar van de opleiding. Dat betekent dat er enkele nieuwe vakken bij zijn gekomen, enkele vakken niet meer gegeven worden en veel vakken een andere periode en/of een ander timeslot hebben gekregen. Voor de achtergronden van de wijzigingen, zie: http://www.cs.uu.nl/intern/education/owmt/inca-herziening.pdf (alleen binnen de UU beschikbaar).

- Bij informatiekunde is het goede nieuws dat de opleiding in 2011/2012 op volle sterkte binnen ons Departement verder kan, na de onzekerheid m.b.t. de mogelijke opheffing en later de mogelijke verhuizing naar de REBO faculteit.

- We zijn weer op zoek naar studentassistenten voor de vakken van periode 1 en 2. Heb je interesse in het onderwijs en lijkt het je leuk je medestudenten uitleg te geven? Ben je daarnaast op zoek naar een bijbaan op niveau met een goed salaris? En heb je (na periode 4) minimaal 60 ECTS behaald? Geef je dan vooral op als studentassistent! Door de flinke stijging van het aantal studenten hebben we komend jaar behoorlijk wat studentassistenten nodig. Zie https://wwwsec.cs.uu.nl/education/sollicitatie.php voor meer informatie en inschrijving. De deadline is 29 juni a.s.

Groeten,

Lennart Herlaar (namens het onderwijsmanagementteam)

===

Dear students,

A few short announcements:

- The course list for 2011/2012 has been published, including the timeslots of the courses. See the education page for details (don't forget to select the correct year). Enrollment for the courses in period 1 and 2 is open, starting today.

- The Computer science bachelor program has been revised to facilitate the second year Gametechnology students. Some courses are new, some have disappeared and some have been placed in a different period and/or timeslot.

- Some good news for Information science: after the uncertainties of the potential termination of the program and the potential move to the REBO faculty, we are now sure that Information science will continue next year within our Department.

- We are looking for Teaching Assistants (TAs) for the courses in period 1 and 2. If you're interested in assisting your fellow students during their courses and wouldn't mind being paid while you're at it, don't hesitate to apply at: https://wwwsec.cs.uu.nl/education/sollicitatie.php (you can fill out the form in English although the form itself is in Dutch). The deadline for application is June 29.

Groeten,

Lennart Herlaar (on behalf of the educational management)