Keuze projecten

De onderstaande projecten worden uitgevoerd voor het Informatica en Gametechnologie Software Project in periode 3/4 van collegejaar 2018/2019. Voor studenten Gametechnologie is het uitvoeren van een project met een game-component vereist:

Graag je voorkeur doorgeven door invullen van dit formulier.

Tijdschema eerste dagen:

Let op: Iedereen die zich tijdig bij het Projectbureau heeft aangemeld (en nu staat ingeschreven in Osiris) kan deelnemen aan het vak. Zonder aanmelding kun je niet deelnemen aan het vak. De genoemde projecten worden allemaal uitgevoerd. Plaatsing gaat op grond van informatie ingevuld in het formulier. Bij `overinschrijving' voor een bepaald project gaat de volgorde van het doorgeven van voorkeur een rol spelen.

Alleen in week 39 (periode 1/2) of week 8 (periode 3/4) , niet eerder en niet later, kun je eventueel ruilen met een andere deelnemer, als je zelf iemand weet te vinden om mee te ruilen en na goedkeuring door het Projectbureau. Ruilingsvoorstellen voorzien van de namen van de deelnemers kunnen per e-mail naar het Projectbureau verzonden worden.

Projectvoorstellen voorjaar 2019

Project Titel Opdrachtgever Contactpersoon
Opdrachtgever
Projectbureau
Begeleider Groepsruimte Kick-off
meetingruimte
Project A Slimme digitalisering communicatie projectplan Prorail E. Philipsen,
J. Lo
Marjan Thijs van Ommen HFG 320 BBG 4.45
Project B Treinonderhoud - en
-Rangeersimulator projectplan
Nederlandse Spoorwegen D. de Ruijter, J. den Ouden, B. Huisman Marjan Nico Brand
(Meetings met begeleider op woensdagmorgen.)
HFG 300, 301, 302 Minnaert 011
Project C Studenten ondersteunen bij IT problemen - Chatbot, projectplan UU ITS Support J. van Besouw,
W. Brouwer
Raja Alvaro Chaim