Onderzoeksproject 3e jaar

Nieuws
Doel & Procedure
Interne projecten
Externe projecten
Formulieren
Voorbeelden

Nieuws

In mei 2017 is er geïnventariseerd hoeveel studenten wanneer ongeveer, bij wie/wat, en op welk onderwerp hun OZP plannen te doen. Op basis hiervan is er intern een verdeling gemaakt om studenten toe te wijzen. Dit is niet definitief, maar fungeert als leidraad. Uiteindelijk is het matchmaking; het vinden van een geschikt onderwerp/docent en periode. Er zijn zeer veel studenten die OZP plannen te gaan doen in 2017-2018, het vergt wat puzzelen, soms duurt het wat langer. Hiervoor vragen we begrip. Maar: we komen er altijd uit.

Heb je het plan in Periode 3, 4 of allebei OZP te doen: neem contact op te nemen met de stagecoördinator die de OZP’s op dit moment coördineert.

Stagecoördinator

Dr. Marjan Askari is niet meer de coördinator van het derdejaars onderzoeksproject / de bachelorstages. Voor jullie vragen graag contact opnemen met dr. Christof van Nimwegen via ozp-inku@uu.nl.

OZP in 2018-2019

Ergens in het voorjaar van 2018 zal er weer een OZP bijeenkomst plaatsvinden voor degenen die plannen in 2018-2019 OZP te gaan doen. Hier krijg je t.z.t. bericht over. Je zult op die dag diverse supervisoren en hun interessegebied leren kennen. Aanwezigheid bij deze bijeenkomst is verplicht.