Onderzoeksproject 3e jaar

Nieuws
Doel & Procedure
Interne projecten
Externe projecten
Formulieren
Voorbeelden

Nieuws

OZP in 2018-2019

Op dinsdag 22 mei 2018 heeft de voorlichting voor het OZP in het collegejaar 2018-2019 plaatsgevonden. Heb je de voorlichting gemist, of wil je de slides nog eens bekijken? Klik dan hier.

Zoals tijdens de voorlichting aangegeven, maken we dit jaar gebruik van KonJoin voor het inventariseren van de plannen en voorkeuren voor het OZP in 2018/2019. Verder instructies hierover volgen.


OZP in 2017-2018

In mei 2017 is er geïnventariseerd hoeveel studenten wanneer ongeveer, bij wie/wat, en op welk onderwerp hun OZP plannen te doen. Op basis hiervan is er intern een verdeling gemaakt om studenten toe te wijzen. Dit is niet definitief, maar fungeert als leidraad. Uiteindelijk is het matchmaking; het vinden van een geschikt onderwerp/docent en periode. Er zijn zeer veel studenten die OZP plannen te gaan doen in 2017-2018, het vergt wat puzzelen, soms duurt het wat langer. Hiervoor vragen we begrip. Maar: we komen er altijd uit.

Heb je het plan in Periode 3, 4 of allebei OZP te doen: neem contact op te nemen met de stagecoördinator die de OZP’s op dit moment coördineert.


Stagecoördinator

Dr. Marjan Askari is niet meer de coördinator van het derdejaars onderzoeksproject / de bachelorstages. Voor jullie vragen graag contact opnemen met dr. Christof van Nimwegen of Imke de Jong MSc via ozp-inku@uu.nl.