Kleine opdracht

16 januari 2013:
Het is al een tijdje mogelijk om een kleine opdracht te verwerven (zie ook Nieuws). Je kunt een opdracht verwerven door een mailtje te sturen naar de docent Han Hoogeveen (
j.a.hoogeveen@uu.nl). Vermeld beide namen (plus studentennummers) wanneer je als groepje van twee samenwerkt.

De deadline voor de kleine opdracht is vastgesteld op woensdag 23 januari. Je kunt het per mail inleveren, zolang de pdf maar simpel geprint kan worden. Een aantal mensen vindt de deadline voor de kleine opdracht wel erg snel op komen dagen. Indien je heel graag later in wilt leveren, dan vind ik het best, maar houd dan wel rekening met de tentamenweek (en bedenk dat de kleine opdracht echt klein is).

Bij de kleine opdracht moet je een gegeven probleem formuleren als een (geheeltallig) lineair programmeringsprobleem met behulp van het pakket AIMMS. Bij deze opdracht mogen jullie samenwerken in groepjes bestaande uit ten hoogste twee personen (mits beide actief). Nadat je de betreffende instantie hebt opgelost, moet ter afronding nog een fraai verslag worden geschreven; de vereisten staan hier.

Wanneer er iets misgaat, dan is er nog de herkansingsregeling: deze is individueel. Hiervoor moet je mij (j.a.hoogeveen@uu.nl) een mailtje sturen met het verzoek om op een door-de-weekse dag die je goed uitkomt (maar niet donderdag) een opdracht te maken. Die krijg je dan op de aangegeven dag om uiterlijk 10.00 uur toegestuurd, waarna je tot 17.00 uur (dit is een harde deadline) de tijd hebt om de opdracht te maken en om een uitgeprinte versie van het verslag bij mij in te leveren. Uiteraard moet het verslag weer aan de bovenstaande vereisten voldoen.

Wie bij een vorige gelegenheid minstens een 6 heeft gescoord op de kleine opdracht kan dat resultaat op dat onderdeel mee laten tellen.