Nieuws

fokke sukke

 

 

3 januari 2011

De cijfers van het extra tentamen.

6 december 2010

De allerlaatste herkansing zal worden gehouden in zaal BBL 017.

14 september 2010

Iedereen die de afgelopen periode een onvoldoende gehaald heeft voor dit vak wordt de mogelijkheid geboden in november een herkansing te doen. Daarvoor dien je je echter op te geven voor 1 oktober bij de docent rj@cs.uu.nl. Je krijgt dan automatisch bericht over hoe, waar en wanneer.

11 mei 2010

De cijfers naar aanleiding van de aanvullende toets!

11 mei 2010

De eindcijfers!

10 mei 2010

Omdat het vak voor de laatste keer is gegeven, kan iedereen die een onvoldoende heeft gehaald meedoen aan de aanvullende toets (dus ook indien lager dan een 4). Het is wel noodzakelijk dat je je ruim van te voren aanmeldt.

27 april 2010

Uitslag van het tentamen.

19 april 2010

Voor diegenen die niet bij het college waren: het tentamen zal gaan over de behandelde hoofdstukken uit het boek van Eisenberg en het artikel van de Caluwé over het kleurdenken. 

7 april 2010

Zoals in het werkcollege besproken, zit er een fout in de attributen van de nodes in de dataset. We hebben een nieuwe dataset gemaakt, waarbij de attributen wel juist zijn (netwerken zijn hetzelfde gebleven). Om de dataset werkend te krijgen, dien je een nieuw project aan te maken in NetMiner en de workfile die op de vakwebsite staat te importeren (OC2010.ncw). Hierna klik je op de workfile in de workfile tree om alles te openen.

Bijgevoegd nog een ‘getting_started’ voor Netminer.

30 maart 2010

Bericht van een onderzoeker:

PARTICIPANTS WANTED!
Help us improving the courses and the curriculum for you and get a prize for your help!

People differ in their learning style (or preferred way of learning) and in general, we learn best when our learning style matches the learning situation. For example, people that tend to visualize, learn better in environments that offer visual support to the teaching material. So the question is:

How to adapt the learning situation according to your learning style?

A direct application of this research could be to improve the masters program at our department. To answer this question I would like you to participate in an experiment. The experiment takes approximately 45-60 minutes and you will receive a ‘cadeaubon’ for your collaboration.

If you are interested, please contact: puerta@cs.uu.nl  

Thanks in advance,
Mari Carmen Puerta Melguizo

23 maart 2010

Ik vind het erg jammer jullie te moeten zeggen dat het me niet gelukt is een vervanging voor Joost Reedijk te vinden. Dit betekent dat het hoorcollege van vandaag niet zal doorgaan. Ik raad jullie daarom aan om van het heerlijke weer te genieten en misschien intussen op een bankje of terrasje na te denken over wat je nog zou willen weten op het gebied van organisationele communicatie en mij dat te laten weten. Het werkcollege op donderdag gaat wel door.

22 maart 2010

Joost Reedijk heeft laten weten dat hij morgen wegens een plotselinge ernstige hernia geen college kan geven. Het verplichte college en de geplande workshop zijn daarom afgelast (het werkcollege gaat overigens in uitgeklede vorm wel door). Als doekje voor het bloeden zal ik proberen de film ‘Modern Times’ te bemachtigen en morgen te draaien (een humoristische en kritische noot van Charley Chaplin op wetenschappelijk management). Ik laat vanavond of morgenochtend zo snel mogelijk weten of deze filmvoorstelling doorgaat zodat niemand voor niks hoeft te komen.

De groepsopdracht Communicatienetwerken staat online. Je kunt als je wilt vast experimenteren met de software voor donderdag (niet verplicht). De data die jullie gaan analyseren zijn we op dit moment aan het verwerken en volgt later.

18 maart 2010

Het hoorcollege van Joost Reedijk op 23 maart is verplicht (er zal een lijst rondgaan). Joost zal hier de noodzakelijke informatie geven om het rollenspel op donderdag tijdens het werkcollege te kunnen doen.

Voor diegenen die de survey nog niet hebben ingevuld: doe dit a.u.b. zo snel mogelijk (ga naar http://www.surveymonkey.com/s/TG9JKPS). Als er problemen zijn, neem dan contact op met rj@cs.uu.nl.

15 maart 2010

Voor de netwerkanalyse van groepsopdracht 4 hebben jullie, voordat jullie beginnen, kennis nodig van het netwerk van de deelnemers van het vak. Daarom is het van belang dat iedereen deelneemt aan de survey. Doe dat zo snel mogelijk, maar in ieder geval nog deze week! Zodra de resultaten binnen zijn, krijgen jullie de bijbehorende files voor de analyse. Als het goed is heeft iedereen hierover bericht gekregen via zijn of haar email. Als dat niet het geval is, neem dan contact op met rj@cs.uu.nl.

25 februari 2010

Er schijnen problemen te zijn met het inleveren via Submit van de leesopdrachten. Als het morgen niet lukt, kun je de uitwerking van de leesopdrachten opsturen naar mijn e-mailadres: rj@cs.uu.nl. 

24 februari 2010

De leesopdrachten van de 5de en de 6de editie van het boek m.b.t. cultuur zijn hetzelfde. Voor diegenen die nog steeds problemen hebben met het boek, hierbij voor de laatste keer een kopie van het betreffende hoofdstuk uit de 5de editie van het boek.

11 februari 2010

Op het hoorcollege heb ik vermeld dat editie 5 en 6 van het boek niet helemaal overeenkomen. Het grote verschil zit in H3 en H4 (editie 5) die in editie 6 samengeklonterd zijn tot H3. Een gevolg hiervan is dat H4 van editie 6 overeenkomt met H5 van editie 5, en zo verder. Let op dat editie 5 de defaultverwijzing is. Als de leesopgaven afwijken zullen de juiste op deze site worden geplaatst, zodat iedereen dezelfde maakt. Voor diegenen die editie 6 hebben zijn hier H3 en H4 van editie 5 bijgevoegd. Laat me weten als er nog vragen zijn (rj@cs.uu.nl).

9 februari 2010

Hier staan hoofdstuk 1 en 2 van het boek van Eisenberg. Deze link zal verdwijnen na het weekend.

Als iemand besloten heeft niet meer mee te doen met dit vak, graag even laten weten. Er staan mensen op de wachtlijst!

2 februari 2010

Hier staat de groepsindeling voor het werkcollege op donderdag. Er kunnen nog kleine verandering optreden. De groepsindeling zoals vermeld op de hoofdpagina komt hierbij te vervallen.

26 januari 2010

Ik kreeg het volgende bericht van de boekencommissaris van A-Eskwadraat:

“Ik heb net van mijn leverancier te horen gekregen dat het niet lukt het boek te leveren binnen een periode dat je er veel aan hebt. Ik adviseer je dus om het boek via bol of Amazon te bestellen.”

25 januari 2010

De vijfde en de zesde editie van het boek wijken iets van elkaar af, maar ze kunnen allebei gebruikt worden voor deze module. Met name zijn H3 en H4 uit de vijfde editie in de zesde editie samengevoegd. We gaan hier uit van de vijfde editie en zullen belangrijke afwijkingen van te voren aangeven. 

19 januari 2010

Het blijkt moeilijk te zijn het boek van Eisenberg te kopen in Europa. Je kunt daarvoor altijd proberen bij Amazon. Houd rekening met de levertijd.

04 januari 2010

Deze site is nog onder constructie. In ieder geval voor iedereen een goed en succesvol 2010 gewenst.