Toetsen

 1. Toets 1 gaat over de stof van het collegedictaat Systeemarchitectuur met uitzondering van sectie 7.1. Bij deze toets mag je geen literatuur raadplegen (gesloten boek). Deze toets zal digitaal worden afgenomen. In de toetssoftware is een wetenschappelijke rekenmachine beschikbaar. Mobiele telefoons of rekenmachines zijn niet toegestaan. Als er een vraag over SSM in de toets zit dan krijg je er een lijst bij van de SSM instructies en hun betekenis.

  Toets 1 is op maandag 2 oktober 2017, 11.00-13.00 uur, in EDUC-GAMMA.

  Voor deelname aan de toets is het belangrijk dat je je SolisID met het bijbehorende wachtwoord weet.

  Ter voorbereiding wordt een extra sessie georganiseerd. Deze sessie is geroosterd op dinsdag 26 september 2017, 17.15 - 19.00 uur, in RUPPERT-BLAUW.

  Er is een volledige toets 1 (uit 2011) als voorbeeld beschikbaar. Deze zal tijdens de extra sessie worden uitgewerkt en toegelicht. Van deze toets is ook een voorbeelduitwerking beschikbaar.

  Merk op dat de voorbeeldtoets geen digitale toets is en alleen een beeld geeft van het niveau van de vragen dat je kunt verwachten. De digitale toets zal alleen uit gesloten vragen bestaan.

  Als extra service is het vanaf nu mogelijk een digitale oefentoets met vragen over systeemarchitectuur te maken binnen het systeem dat ook voor de reguliere digitale toets gebruikt wordt.

  Kijk als voorbereiding op toets 1 ook goed naar de andere recente toetsen die op de A-Eskwadraat tentamenpagina staan. Probeer deze zelf te maken.

 2. Toets 2 gaat over de behandelde stof uit het boek Computer networking. Bij deze toets mag je dit boek gebruiken. Deze toets zal digitaal worden afgenomen. In de toetssoftware is een wetenschappelijke rekenmachine beschikbaar. Mobiele telefoons of rekenmachines zijn niet toegestaan.

  Toets 2 is op maandag 6 november 2017, 11.00-13.00 uur, in EDUC-GAMMA.

  Ter voorbereiding wordt een extra sessie georganiseerd. Deze sessie is geroosterd op dinsdag 31 oktober 2017, 17.15 - 19.00 uur, in RUPPERT-BLAUW.

  Er is een volledige toets 2 (uit 2006) als voorbeeld beschikbaar. Deze zal tijdens de extra sessie worden uitgewerkt en toegelicht. Van deze toets is ook een voorbeelduitwerking beschikbaar.

  Merk op dat de voorbeeldtoets geen digitale toets is en alleen een beeld geeft van het niveau van de vragen dat je kunt verwachten. De digitale toets zal alleen uit gesloten vragen bestaan.

  Als extra service is het vanaf nu mogelijk een digitale oefentoets met vragen over netwerken te maken binnen het systeem dat ook voor de reguliere digitale toets gebruikt wordt.

  Kijk als voorbereiding op toets 2 ook goed naar de andere recente toetsen die op de A-Eskwadraat tentamenpagina staan. Probeer deze zelf te maken.

 3. De herkansing voor de toetsen is op woensdag 3 januari 2018, 08.30-10.30 uur, in zaal EDUC-ALFA.
  De herkansing gaat over de hele stof, dus zowel het collegedictaat Systeemarchitectuur als het boek Computer networking. Er zijn dus geen aparte herkansingstoetsen voor de afzonderlijke deeltoetsen. Je mag bij de herkansing alleen het boek Computer networking meenemen. Deze toets zal digitaal worden afgenomen. In de toetssoftware is een wetenschappelijke rekenmachine beschikbaar. Mobiele telefoons of rekenmachines zijn niet toegestaan.
  Het cijfer van de herkansing komt in de plaats van het laagste of missende cijfer van de deeltoetsen (als het hoger is). Let op: je kunt alleen aan de herkansing deelnemen als je voldoet aan de voorwaarden.
Vergeet verder niet de deadline van de paper, op maandag 30 oktober 2017, 17.00 uur.
l.herlaar@uu.nl