06 januari 2009

21 november 2008

13 november 2008

24 oktober 2008

Inmiddels staat op de website een nieuwe versie van de toetsresultaten wat strafpunten betreft. Excuses voor het ongemak en de verwarring. Mochten er nog problemen zijn, mail dan eerst met de student-assistenten omdat zij dit geheel administreren (zie onder voor e-mailadressen).

17 oktober 2008

6 oktober 2008

1. Vanaf deze week dient iedereen de groepsindeling aan te houden zoals die op de website staat.
  2. Er staan oefenvragen op de website onder week 5.
  3. N.B. Nogmaals: de tentamenstof omvat niet alleen het handboek, maar ook de webartikelen, de W3Schools tutorials (deze laatste niet in detail, maar zoals gebruikt bij opdrachten en in hoofdlijnen gemarkeerd tijdens de hoorcolleges) en de stof van de hoor-/werkcolleges.
  4. Neem potlood, lineaal en gum mee naar het tentamen i.v.m. de open opdrachten.

3 juli 2008

Vr aanvang van de cursus (begin periode 1) dient te worden aangeschaft (b.v.k. via A-Eskwadraat):

G.C. Simsion, G.C. Witt, Data Modeling Essentials, 2005 (third edition) [Morgan Kaufmann Series in Data Management Systems] ISBN: 0126445516 (informatie Amazon.com).

Daarnaast heb je het bij Uitwisselingstalen gebruikte boek, N. Bradley, The XML companion [Addison-Wesley] of A. Mller & M. Schwartzenbach, An Introduction to XML and Web technologies [Addison-Wesley] nodig voor herhaling en uitbreiding van XML-kennis.