470_robot3,1

4 juni 2015

De cijfers van de aanvullende toets staan op de cijfer pagina.

30 april 2015

De eindcijfers op de cijfer pagina zijn de cijfers die naar de administratie worden gestuurd. We hebben de gevallen die voor het individuele deel afgerond een 5 gemiddeld  hadden nog bekeken en als ze gemiddeld met het groepswerk op een voldoende uitkwamen toch een voldoende gegeven.

De herkansing zal gaan over de gehele stof van het college en bestaat uit OPEN vragen. Met het cijfer van de herkansing kun je het laagste van de twee individuele cijfers vervangen.

24 april 2015

De resultaten van de artikelen zijn ook bekend. Dus nu zijn alle cijfers bepaald en daarmee ook de eindcijfers. Ze staan op de cijfer pagina.

18 april 2015

De tentamen cijfers en poster cijfers zijn bekend en staan op de cijfer pagina.

9 april 2015

Omdat het tentamen over twee zalen verdeeld wordt gegeven gebruiken we de volgende regel om de studenten over de zalen te verdelen.

Studenten uit practicumgroepen 1-8 doen tentamen in zaal BBG023, studenten uit practicumgroepen 9-16 doen tentamen in zaal BBG061.

7 april 2015

Het deeltentamen kan ingezien worden op woensdag 8 april (van 12-13) op kamer BBG 4.77

30 maart 2015

We zijn er in geslaagd om het tentamen weer op woensdag 15 april van 17-19 uur terug te zetten. De zaal is wel anders nu: BBG061 en BBG001.

23 maart 2015

Het tentamen is verplaatst van woensdag 15 april naar vrijdag 17 april. Dit is niet door de docenten geinitieerd of met hen overlegd. Er is helaas niets aan te doen.

19 maart 2015

De cijfers van het deeltentamen zijn beschikbaar via de link naar de cijfers.

4 maart 2015

Het college van 6 maart valt uit! Wegens persoonlijke omstandigheden kan Frank vrijdag helaas niet aanwezig zijn. Het college zal hoogstwaarschijnlijk worden ingehaald op vrijdag 20 maart. Nadere mededelingen daar over volgen nog.

2 maart 2015

De tussenpresentaties zijn vrijdag 6 maart van 13:15 tot 15:00 uur. Groep 1-8 geven de presentatie in BBG 1.06 en groep 9-16 geven de presentatie in BBG 1.03. De volgorde van de presentaties is op groepsnummer. Zorg dat je de presentatie klaar hebt om te presenteren en dus van te voren op de PC in de zaal zet of op een laptop hebt staan die je direct aan kunt sluiten op de beamer. Je hebt 5 minuten voor de presentatie en 5 minuten voor vragen. We verwachten van iedereen vragen bij de andere groepen!

2 maart 2015

Het tussententamen op 4 maart duurt maar 2 uur. Dus niet de 3 uur die in het rooster staat aangegeven. Je zult zien dat het tussen tentamen van voorgaande jaren andere onderwerpen bevat dan dit jaar (bv. Natuurlijke taal en dialogen). Dat komt omdat we dit jaar wat onderwerpen hebben omgewisseld en er nu dus andere onderwerpen bij het tussententamen aan bod komen.

26 januari 2015

Het aantal deelnemers aan dit college is maximaal 70. Er hebben zich ook al 70 studenten aangemeld. Dat betekent dat het college vol is. Vanwege beschikbare zalen en ook de beschikbare assistentie kunnen we geen extra studenten toelaten. Het enige dat we kunnen doen is mensen op een reservelijst zetten voor het geval er studenten zijn die zich weer afmelden.

19 januari 2015

De informatie op de website is nog niet aangepast voor dit jaar! Alhoewel de opzet over het algemeen gelijk blijft aan vorig jaar verwachten we ook mogelijk wat kleine verschuivingen in onderwerpen en opdrachten. Er zal ook dit jaar echter geen verplicht boek zijn. We hopen alles voor 30 januari in orde te hebben.