Vakevaluatie

We hebben ons uiterste best gedaan om jullie een goed vak voor te schotelen en hopen dat jullie dat ook waarderen. Om het vak in de toekomst nog verder te kunnen verbeteren is jullie mening echter van groot belang. Graag ontvangen we daarom feedback op het vak, zowel positieve als kritische. Dit kan bij voorkeur via Caracal, maar mag ook persoonlijk.

Hierbij wat gegevens over voorgaande edities van het vak. Het vak is voor het eerst opgezet en gegeven in academisch jaar 2011-2012 door de toenmalige docent Frank Dignum; in 2013-2014 is het vak overgenomen door Silja Renooij en is er naast practicumbegeleiding ook een werkcollege ingesteld. In het jaar 2014-2015 is het 'Google Ants' practicum vervangen door de 'Pac-Man projects'.

Om een idee te geven van deelname en respons op de evaluatie volgt hieronder een lijst met per jaar het aantal ingeschreven studenten, het aantal deelnemers (aantal studenten dat tenminste 1 toetsonderdeel heeft ingeleverd) en aantal respondenten die de Caracal evaluatie hebben ingevuld.

Links

Algemeen

Voor informatie over medezeggenschap, een studie-inhoudelijke activiteitenagenda en nog veel meer, zie A-Eskwadraat.

Vak-gerelateerd


Video's over AI