Academisch jaar 2016/2017:

24 februari 2017: Wat analyses van de cijfers en feedback op de tweede deeltoets zijn in dit document na te lezen.

14 februari 2017: De eindcijfers staan nu in Osiris; plagiaatchecks hebben inmiddels plaatsgevonden en resultaten daarvan zijn verwerkt.

10 februari 2017: De resultaten van Project D zijn samen met feedback gemaild vanuit Submit; ze staan niet op Blackboard. Voor vragen over de beoordeling gelieve contact op te nemen met de practicumleider, en niet met de hoorcollege docent. Naast de gebruikelijke voorwaarden zijn deze cijfers wederom onder voorbehoud van de resultaten van de plagiaat check die uitgevoerd zal worden.

9 februari 2017: de resultaten van de tweede deeltoets (inclusief deelcijfers) staan op blackboard. Binnenkort zal ik ook een verslagje publiceren met wat feedback mbt de toets.

Inzage: Op woensdag 8 maart is het mogelijk om de toets in te komen kijken, van 10:30 - 11:30 in BBG 508. Laat even tevoren weten of je komt, dan zoek ik je tentamen vast in de grote stapel op.


19 januari 2017: 16:00 Op blackboard staan nu de correcte cijfers: iedereen is er iets op vooruit gegaan. Feedback vanuit submit, nu ook met correcte cijfers, is opnieuw gemaild.

14:50 ik hoor zojuist dat er helaas bij de berekening van de cijfers voor Project C iets misgegaan is. De zojuist gecommuniceerde cijfers zijn dus incorrect! Excuses hiervoor! Je kan je correcte cijfer wel zelf berekenen aan de hand van de deelcijfers voor de code en het verslag en de gegeven formule. We zijn momenteel bezig de cijfers in Submit aan te passen; gecorrigeerde cijfers zullen op Blackboard verschijnen.

19 januari 2017: De resultaten van Project C zijn te vinden in het Gradecenter van Blackboard. Voor vragen over de beoordeling gelieve contact op te nemen met de practicumleider, en niet met de hoorcollege docent. Naast de gebruikelijke voorwaarden zijn deze cijfers wederom onder voorbehoud van de resultaten van de plagiaat check die uitgevoerd zal worden. Feedback is gemaild vanuit het Submit systeem; vorige week zat er bijna twee dagen tussen het verzenden en aankomst van de mail. Als je maandag nog niets hebt ontvangen, laat het dan even weten.

13 januari 2017 Feedback project B, 17:10 inmiddels hebben zoveel mensen gemeld dat ze geen mail uit submit ontvangen hebben dat ik nogmaals Submit alle feedback heb laten mailen ipv iedereen die zich meldt afzonderlijk af te handelen. Excuses dus voor degenen die nu de mail dubbel gehad hebben. Volgens Submit zijn alle mails succesvol verstuurd. Laat het weten als je alsnog niets hebt gekregen.

16:30
op vrijdag 22 december heeft Submit iedereen een mailtje gestuurd met daarin het cijfer en feedback voor project B. Als mailadres is hiervoor hetzelfde mailadres gebruikt als waarom je de bevestiging van submissie hebt ontvangen. Het blijkt echter dat er kennelijk een hick-up ofzo heeft plaatsgevonden waardoor een aantal van jullie deze mail niet heeft gehad. Geldt dit voor jou ook, laat dat dan even weten.

22 december 2016: Met excuses voor de vertraging, zijn de resultaten van Project B zijn te vinden in het Gradecenter van Blackboard. Als het goed is heb je dit cijfer, samen met wat feedback, ook per mail vanuit het Submit systeem gekregen. Voor vragen over de beoordeling kan je contact opnemen met de practicumleider. Naast de gebruikelijke voorwaarden zijn deze cijfers ook onder voorbehoud van de resultaten van de plagiaat checker die aan het eind van de periode op de submissies van alle projecten losgelaten zal worden.

Aangezien ik de (student)assistenten ook kerstvakantie gun, heb ik de nakijktermijn voor Project C wat verlengd; resultaten zullen in week 3 gepubliceerd worden.

22 december 2016: Momenteel ligt de server bij Berkeley plat. Geen nood: voor dit soort situaties hebben we gewoon een lokale kopie beschikbaar. De link hiernaar staat bovenaan de projecten pagina.

21 december 2016: De resultaten van de tussentoets (onder de gebruikelijke voorbehouden) zijn te vinden in het Gradecenter van Blackboard. Naast het cijfer voor de toets staan daar ook het aantal correcte multiple-choice vragen en de scores op de 4 open vragen aangegeven. Wat analyses van de cijfers en feedback op de toets zijn in dit document na te lezen.

Inzage: Op woensdag 18 januari is het mogelijk om de toets in te komen kijken, van 10:15 - 11:30 in BBG 508. Laat even tevoren weten of je komt, dan zoek ik je tentamen vast in de grote stapel op.

13 december 2016 Pas op: in het rooster staan 2 tijden en 2 lokaties voor de tussentoets. De toets is van 11-13 in edu-beta. Alleen de mensen die recht hebben op extra tijd, en zich bij mij gemeld hebben starten een half uur eerder in BBG 209!

8 december 2016 Het klankbordteam van de bacheloropleiding KI is begonnen met tussentijdse evaluaties van vakken. Daarom het verzoek om het vragenformulier in te vullen; hierin kan je een TIP (iets dat op dit moment verbeterd kan worden) en een TOP (iets dat op dit moment al erg goed is) geven. Iedereen met een UU account kan 'm invullen.

23 november 2016 Het hoorcollege van vandaag VERVALT ivm ziekte van de docent. De geplande stof dient wel bestudeerd te worden voor het practicum en blijft onderdeel van de toetsstof; stel er dus vragen over in volgende colleges en het werkcollege op vrijdag.

Stukje bij beetje zullen alle links hiernaast je bij de informatie voor het huidige academisch jaar brengen. Om een complete indruk van het vak te krijgen kan je ook de pagina's van vorig jaar bekijken.

Inschrijven voor dit vak gaat via OSIRIS; zie ook nadere informatie over inschrijving en wachtlijsten bij de FAQ.