Introductieproject Informatica: symposium

Deze pagina is van de uitvoering van het introductieproject in het studiejaar 2016-17. Lees deze ter inspiratie. De aankondiging van het symposium in de uitvoering 2017-18 komt t.z.t. in Blackboard.

Op woensdag 1 februari 2017, van 11:00 tot 16:00, wordt voor de vijfde maal een informaticasymposium gehouden ter afsluiting van het Introductieproject Informatica.

Het symposium is openbaar, dus nodig vooral je vrienden, huisgenoten, studiegenoten en familie uit!

Schema

11:00-12:45

Presentaties in KBG Pangea over onderwerpen die gerelateerd zijn aan informatica en game technology.

Lex Decrauw and Roel Ezendam (Ragesquid)
RageSquid is a young indie game studio from the Netherlands with a party HQ situated at the Dutch Game Garden in Utrecht. We love to make party games, the type that makes you want to invite all your friends over for a local multiplayer session that should leave you all entertained, regardless of whether you were just watching or hogging the controller.

De spreker voor informatica is Peter Boot, van YourNextConcepts. Dit bedrijf ontwikkelt software voor het analyseren van onderwijsdata.

Dit deel van het symposium is voor zowel de deelnamers aan het introductieproject voor Game Technology als het project informatica.

13:00-14:30

Producten/games demonstreren en uitproberen, in de open ruimtes van het Koningsbergergebouw (precieze locatie nog aan te geven, wordt mede bepaald door gebouwbeheer...)
Alle teams demonstreren hun product of game in een markt. Bezoekers kunnen rondlopen, alles uitproberen en een product nomineren voor de publieksprijs. Spreek met je team een rooster af voor het bemensen van de stand van jouw team, zodat je zelf ook op de markt kunt rondkijken.
Door de drukte in het programma is er geen tijd om de lunch apart in te plannen. De lunch wordt dichtbij klaargezet. Tijdens de markt kun je je lunch daar ophalen en al wandelend consumeren!

14:30-15:45

Award-sessie in KBG Atlas
Teams die genomineerd zijn voor de prijs voor beste product geven hier hun presentatie; het award-comité kiest het winnende team en reikt de prijs uit.
Ook de winnaar van de publieksprijs wordt hier bekendgemaakt en ontvangt een prijs.

15:45-18:00(?)

Borrel in Koningsbergergebouw.