Laatste nieuws

,
[Vakbeschrijving]

6 november 2017
Dit is de website voor het Introductieproject Informatica 2017-2018. De site is wat oud, doe af en toe 'reload frame' :(.
In de loop van dit project zullen we volledig overstappen op het gebruik van Blackboard. De Blackboard-pagina's gaan op 14 november open.

Deze site is nu minimaal bijgewerkt, bijvoorbeeld om de correcte datums te laten zien. Sommige onderdelen (zoals de materialen) zullen niet direct volledig in Blackboard komen te staan. Daarom kan deze site eerst nog gebruikt worden om toegang tot alle bronnen te hebben. Aankondigingen en dergelijke verschijnen vanaf nu alleen op Blackboard.
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OUDEREJAARS EN EXTERNE STUDENTEN DIE VAN PLAN ZIJN DEZE CURSUS TE VOLGEN:

  1. Het vak is niet toegankelijk als keuzevak voor externe studenten
  2. Als je het vak 'Wiskundige technieken in de informatica' hebt gehaald, dan kan je dat niet samen met het Introductieproject opnemen in je major:

    OER 2010, art 8.1.2: Voor studenten die voor 1 september 2010 waren ingeschreven geldt, in afwijking van het in art. 3.5 lid 1 bepaalde, dat Wiskundige technieken in de informatica, dat tot en met het studiejaar 2009/2010 werd aangeboden, mag worden opgenomen in de major in plaats van Introduktieproject informatica of Introduktieproject gametechnologie.