Laatste nieuws

,
[Vakbeschrijving]

17 januari 2017
Het rooster van de eindpresentaties op 25 januari is ingevuld.13 december 2016
Onze studentassistent, Bas de Kan, zal in de komende weken code reviews doen met alle groepen. Omdat het zowel om informatica als game technologie gaat, is het aantal groepen nogal groot. Daarom is er een rooster waarop je kunt intekenen voor een sessie tussen nu en 15 januari.
Dit rooster kun je vinden op rooster code reviews.
Plan zo spoedig mogelijk een tijdstip in!13 december 2016
Het tijdschema van deze tussenpresentaties op 21 december is ingevuld.24 november 2016
Op woensdag 30 november zal Sticky de tutorial over het gebruik van Git herhalen, speciaal voor studenten in het introductieproject. De workshop wordt gehouden in de zaal die we normaal hebben voor het college: Ruppert 040.
Wanneer leden van je groep willen deelnemen, meldt je dan aan door mij (Paul Bergervoet) een mail te sturen, GRAAG max. één mail per groep!2 november 2016
Dit is de website voor het Introductieproject Informatica 2016-2017. Op deze pagina zullen alle aankondigingen en dergelijke rond het project verschijnen. De site is wat oud, doe af en toe 'reload frame' :(.
Op dit moment (7 nov 2016) zijn het rooster en de eisen aan het project ingevuld. Overige informatie zal in de loop van het project worden ingevuld. Je kunt ook de projecten uit voorgaande jaren bekijken, ter inspiratie.BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OUDEREJAARS EN EXTERNE STUDENTEN DIE VAN PLAN ZIJN DEZE CURSUS TE VOLGEN:

  1. Het vak is niet toegankelijk als keuzevak voor externe studenten
  2. Als je het vak 'Wiskundige technieken in de informatica' hebt gehaald, dan kan je dat niet samen met het Introductieproject opnemen in je major:

    OER 2010, art 8.1.2: Voor studenten die voor 1 september 2010 waren ingeschreven geldt, in afwijking van het in art. 3.5 lid 1 bepaalde, dat Wiskundige technieken in de informatica, dat tot en met het studiejaar 2009/2010 werd aangeboden, mag worden opgenomen in de major in plaats van Introduktieproject informatica of Introduktieproject gametechnologie.