Datastructuren voor KI, 2016-2017

Nieuwsberichten (oudste onderaan)

Vak-informatiepagina is up-to-date (26 augustus 2016)

De tekst op de vak-informatiepagina (op de site van Informatica) is up-to-date. Ik heb die informatie summier gehouden, en verwezen naar de studiehandleiding, want ik wil maar op één plek alles in detail beschrijven. Die studiehandleiding maak ik binnenkort beschikbaar. Als voorschot daarop: belangrijke veranderingen ten opzichte van vorig jaar zijn dat de programmeer- en huiswerkopdrachten dit jaar anders zijn opgezet, en dat de toets (tentamen) in twee delen wordt afgenomen.

Veranderingen in het vak (8 juli 2016)

In het najaar van 2016 (eerste periode van het collegejaar 2016-2017) wordt het vak Datastructuren voor KI gegeven door mij, dr. Tomas Klos. Als je Datastructuren voor KI voor het eerst volgt, merk je hier natuurlijk niets van. Heb je Datastructuren voor KI eerder gevolgd (bij dr. Jeroen Bransen), let dan goed op veranderingen in de organisatie van het vak. Sommige programmeeropdrachten zijn anders en de cijferregel is ook anders.

Nieuwe website (8 juli 2016)

Deze website wordt in de loop van de zomer aangevuld met informatie over het vak. De informatie in de studiegids (op de site van informatica) is ook nog niet up-to-date.